Buiten het eerste gratis advies via deze site (vraagbaak), per mail of telefonisch, rekenen wij een basistarief aan van 100,00 EUR, exclusief BTW, per netto aanrekenbaar uur. Wij geven een raming van de totale kosten.

De erelonen kunnen aangepast worden tot een hoger tarief of een bepaald percentage van de inzet in functie van het resultaat van het advies of de procedure. Netto betekent zonder wachttijden op de rechtbank, zonder verplaatsingstijd en verminderd met vele kleine onderbrekingen eigen aan het beroep van advocaat. Aanrekenbaar (aan een bepaald dossier) staat in tegenstelling tot algemeen. De algemene uren slaan op studie en bijscholing, administratie, organisatie kantoor, korte en kosteloze (telefonische) adviezen en representatie.

Naast dit uurtarief  worden er nog wat administratiekosten (per fax, brief, ...) gerekend aan forfaitaire, gebruikelijke tarieven.

Dienstenwet: voor eventuele klachten kan u terecht bij de stafhouder van de Leuvense Orde van Advocaten cf. www.balieleuven.be, waar u ook de gegevens van onze (verzekering tegen) beroepsaansprakelijkheid vindt.

Kosten